Notícies‎ > ‎

El nostre equip benjamí s'estrena en un partit amistós a la pista de l'Orlandai

publicado a la‎(s)‎ 3 dic. 2012 7:43 por Voleibol Sant Just   [ actualizado el 3 dic. 2012 13:17 ]
 
La filosofia principal del nostre club ha estat, des del moment de la seva creació, potenciar la pràctica de voleibol a Sant Just. Amb la intenció de consolidar aquesta idea, la directiva del club es va marcar com a objectiu  aconseguir tenir dos equips competint en cada una de les categories i es va aconseguir amb solvència. 

Després d'aconseguir-ho, es va començar a treballar en nous objectius pensant en el futur, i la creació d'un equip benjamí per  va ser la prioritat fixada. Amb aquesta fita en ment, el club va iniciar la recerca de nenes en edat benjamí que volguessin aprendre a jugar a voleibol per començar a formar-les, amb paciència i dedicació, per poder comptar amb un equip en aquesta categoria el més aviat possible. Les gestions van donar els seus fruits ben aviat, i des del club s'ha pogut crear un equip benjamí.

Tot i que ara per ara no competeix en cap competició, el divendres passat l'equip va poder disputar el seu primer partit amistós a la pista de l'escola Orlandai, fet que satisfà enormement al club. L'equip va perdre el partit per 2 a 1, tot i que el resultat és el que té menys importància de tot. Les nenes van fer un bon partit, i esperem que aquest sigui el primer de molts altres, ja siguin amistosos o, més endavant, amb caràcter competitiu.

La millor notícia de totes és que l'objectiu de poder tenir un equip benjamí al Club Voleibol Sant Just ha començat a ser una realitat, fet que ens permet aconseguir iniciar la pràctica del voleibol en una edat més primerenca. Comments