dECLARACIÓ PRIVACITAT

DECLARACIÓ DE PRIVACITAT DEL VSJ

El Voleibol Sant Just es compromet a protegir la seva privacitat. Llegiu la següent declaració de privacitat per comprendre com es tractarà la seva informació personal quan es registri al web o l'aplicatiu Playoff del club (d’ara en endavant “l’aplicatiu”). També quan parli o contacti amb un membre de la junta o de l'oficina d'entitats per actualitzar les seves dades.

Quina informació personal el Voleibol Sant Just?

El Voleibol Sant Just recopila la seva informació personal quan ens la proporciona directament o a través del seu ús del nostre web o de l'aplicatiu del club, per exemple:

 • Informació sobre vostè i la seva família, quan es registra a una activitat amb nosaltres. Això pot incloure el seu nom i informació de contacte i aquella informació necessària per a la inscripció.

 • Informació sobre transaccions, facturació, si es fa soci, participa a una de les nostres activitats o campionat amb nosaltres.

 • Registres de les seves interaccions amb nosaltres, per exemple, si envia comentaris per correu electrònic, a la nostra web, fa una pregunta, informa d'un esdeveniment o es posa en contacte amb nosaltres.

 • Si respon a una de les nostres enquestes de satisfacció o participa en un concurs.

Com utilitza el Voleibol Sant Just meva informació personal?

En funció de com utilitzeu l’aplicatiu o la WEB del Voleibol Sant Just, de les seves interaccions amb nosaltres i dels permisos que ens proporcioni, utilitzarem la seva informació personal per als següents fins:

 • Per complir amb l'activitat a la qual s'ha inscrit.

 • Per mantenir les seves dades de contacte com a persona relacionada amb el club. Com per exemple en qualitat de soci, jugador, proveïdor, treballador, simpatitzant ...

 • Per gestionar i respondre a qualsevol dubte o reclamació al nostre club.

 • Per personalitzar les seves dades segons les seves preferències, en funció de la informació de la seva informació dins de l'aplicatiu, el seu historial i la seva activitat al club.

 • Per millorar i mantenir l'aplicatiu i la WEB, i supervisar el seu ús.

 • Per enviar missatges de màrqueting i mostrar anuncis personalitzats, quan tinguem el seu consentiment o se'ns permeti fer-ho.

 • Per motius de seguretat, per investigar fraus i, en cas necessari, protegir-nos a nosaltres mateixos i a tercers.

 • Per complir les nostres obligacions legals i normatives.

A l'hora de processar la seva informació personal, ens emparem en les següents bases jurídiques en virtut de la llei de protecció de dades:

 • Perquè el processament és necessari per a realitzar un contracte amb vostè, o prendre mesures abans de subscriure un contracte amb vostè (per exemple, quan realitza una inscripció a una activitat, utilitzem les seves dades personals per a processar el pagament i complir amb la seva comanda).

 • Perquè hem obtingut el seu consentiment (per exemple, quan es posa en contacte amb nosaltres amb alguna pregunta, quan fa una inscripció o preinscripció a l'aplicatiu del club o la WEB).

 • Perquè està dins dels legítims interessos del Club Voleibol Sant Just, mantenir i promocionar les nostres activitats. Sempre intentem comprendre millor als nostres socis, jugadores i simpatitzants per oferir les millors activitats i experiències.

Amb qui comparteix el Voleibol Sant Just meva informació personal?

El Voleibol Sant Just necessita compartir informació amb determinats tercers seleccionats per tal de dur a terme activitats esportives i finançar-se:

 • El Voleibol Sant Just comparteix informació personal amb els membres de la Junta Directiva que administren el club i l'equip tècnic.

 • Proveïdors de serveis: proporcionem informació als proveïdors de serveis que actuen en el nostre nom (per exemple, a les empreses que ofereixen serveis de màrqueting digital com a recomanació de productes, anàlisis estadístiques, coneixement operacional i del negoci, optimització de webs). De vegades, també compartim informació personal amb els nostres assessors legals i professionals.

 • Autoritats governamentals: Pot ser que també compartim informació personal amb autoritats policials o altres autoritats governamentals, per exemple, per a informar d'un frau o en resposta a una sol·licitud legal.

 • Comprovació de crèdits i fraus: podem compartir informació amb organismes de referència de crèdit i amb tercers dedicats a la prevenció i la detecció de fraus.

 • Mitjans: és possible que ocasionalment proporcionem estadístiques de màrqueting agregades i anònimes als socis comercials; també podem utilitzar-les en comunicats de premsa, publicitat o informes publicats. Només li identificaríem personalment, a vostè o qualsevol altre client, en aquests comunicats de premsa, publicitat o informes amb el seu consentiment previ.

El Voleibol Sant Just també podrà divulgar informació personal en els casos en què creguem que aquesta divulgació és necessària per protegir els drets, la propietat o la seguretat personal del Voleibol Sant Just, dels nostres clients, empleats o del públic, o quan estiguem legalment autoritzats per a això.

On emmagatzema el Voleibol Sant Just meva informació personal i durant quant de temps?

El Voleibol Sant Just disposa d'un aplicatiu i un servei d'emmagatzematge en el núvol. Per tant, pot ser que la seva informació personal sigui processada en països fora d'Europa, inclosos aquells països en els pot tenir menys drets legals en relació amb la seva informació de què posseeix d'acord amb la legislació local. Si transferim dades personals fora de l'Espai Econòmic Europeu, ens assegurarem, segons ho exigeixi la legislació aplicable, que els seus drets de privacitat estiguin degudament protegits mitjançant les mesures de seguretat adequades. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre aquestes mesures de seguretat.

Mantenim la seva informació personal durant el temps que necessitem per als fins establerts anteriorment i, per això, aquest període pot variar en funció de la seva interacció amb nosaltres. Per exemple, quan hagi realitzat una inscripció amb nosaltres, mantindrem un registre de la seva inscripció durant el període necessari a efectes de facturació i impostos. També podem mantenir un registre de la correspondència amb vostè (per exemple, si ha fet una reclamació sobre una activitat) durant el temps que sigui necessari per a protegir-nos d'una demanda legal.

En el moment en què ja no hi hagi la necessitat de mantenir la seva informació, la eliminarem. Quan anul·li la subscripció a les nostres comunicacions, tingui en compte que mantindrem un registre de la seva adreça de correu electrònic per assegurar-nos de no enviar-li correus electrònics en el futur.

Què fa el Voleibol Sant Just per protegir la meva informació personal?

Per tal de garantir la seguretat i la protecció de les seves dades personals, sempre que envieu qualsevol informació confidencial, com el número de targeta de crèdit i les dades del seu compte, utilitzem els següents mètodes de seguretat:

Com utilitza el Voleibol Sant Just meva informació personal a efectes de màrqueting?

Llevat que hi hagi seleccionat el contrari durant el registre del seu compte, El Voleibol Sant Just pot enviar correus electrònics, dir-o enviar-li missatges de text amb relació a productes i serveis. A més, podem enviar-li ocasionalment correus directes sobre els productes que considerem que poden ser del seu interès.

És probable que alguns o tots aquests missatges de màrqueting estiguin personalitzats per a vostè, en funció del que sabem sobre vostè, per exemple, del seu perfil personal en línia, el seu historial de navegació i d'inscripcions anteriors, i la seva activitat.

Si ja no desitja rebre notícies nostres, en qualsevol moment pot:

 • Anul·lar la subscripció enviant un correu electrònic a info@voleibolsantjust.com

 • Posar-se en contacte amb l'oficina d'entitats trucant al 93 116 61 77.

Com puc actualitzar, corregir o eliminar meva informació personal?

Podeu editar la seva informació personal en qualsevol moment fent clic a https://voleisantjust.playoffinformatica.com/Preinscripcio.php

Si té algun dubte sobre la seva informació personal i no pot resoldre-la mitjançant aquests mètodes pot acostar-se a l'oficina d'entitats:

Complex Esportiu Municipal de la Bonaigua.

Pg. De la Muntanya, 27

08960 Sant Just Desvern

Telèfon: 93 116 61 77

Horari: de dilluns a divendres de 17:30 a 20: 30h.

Contacte

Les preguntes relacionades amb aquest avís de privacitat s'han d'adreçar al correu electrònic: info@voleibolsantjust.com

Actualitzacions d'aquesta declaració de privacitat

Potser canviem ocasionalment aquesta Declaració de privadesa per reflectir els canvis en la legislació, les directrius reguladores o les nostres pràctiques de privadesa de dades de conformitat amb la llei. Quan això passi i la llei així ho exigeixi, li oferirem un avís nou o actualitzat que detall com canviarà l'ús de la seva informació personal i, si cal, obtindrem el seu consentiment per al processament posterior.

Aquesta declaració de privacitat ha estat actualitzada per darrera vegada el abril de 2021.