XII Torneig tORNADA

Un any més celebrem el Torneig de Tornada. Us esperem al complex esportiu "La Bonaigua" el próxim cap de setmena 10 i 11 de Setembre 2022.

PARTIT SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER

Dissabte 28 de Maig 

17 h Pavelló Municap La Bonaigua

Passeig de la Muntanya 27 - Sant Just Desvern 

PARTIT SOLIDARI

CONTRA EL CÀNCER DE MAMA i GINERCOLÒGIC

El pròxim dissabte 28 de maig a les 17hrs en el Pavelló de Bonaigua de Sant Just Desvern, amb motiu del 30 aniversari del Club de Voleibol VSJ celebrem un partit solidari de voleibol femení entre els clubs TOYOTA TEAM'S VOLEIBOL SANT JUST i DSV SANT CUGAT.

El preu de l'entrada és de 5 euros, tota la recaptació anirà destinada al programa de prevenció de càncer de mama i ginecològic "Mujer-Deporte-Cáncer" de l'associació AMOH.

En finalitzar el partit farem una exhibició de grans i petites. A les 19 hores comptarem amb al presència i intervenció de l'Il·lustríssim Sr. Joan Basagañas i Camps, Alcalde de Sant Just Desvern. En finalitzar l'acte se servirà un còctel.

<<<<<< CLICK EN LA IMAGEN PARA ACCEDER A LAS ENTRADAS


TOYOTA TEAM'S VOLEIBOL SANT JUST 

VS. 

DSV SANT CUGAT 

Entrada 5€, tota la recaptació anirà destinada al programa de prevenció de càncer de mama i ginecològic "MUJER-DEPORTE-CÁNCER" 

EN ACABAR FAREM EXHIBICIÓ DE GRANS I PETITES 

19 hrs Acte inaugural que comptarà amb la presència de l'Il.lm, Sr. Joan Basagañas i Camps, Alcalde de Sant Just Desvern. A la finalització de l' acte es servirà un còctel 

ASSOCIACIÓ CÀNCER MAMA I GINECOLÒGIC 

MUJER - DEPORTE - CÀNCER

Amb la col·laboració: